• Jerry Firenze Arizona – hnědá

    Jerry Firenze Arizona - hnědá

    Koupit Jerry Firenze Arizona - hnědá

    Luxusní kabelka ARIZONA od značky Jerry Firenze podtrhně elegentní dámský společenský outfit. Nápaditý a elegantní krokodýlí design této kabelky stylově doplňují světle-zlaté kovové doplňky. Tento typ kabelky by Vám rozhodně neměl chybět v šatníku. Líbí se Vám? Členění kabelky: Hlavní kapsa uzavíratelná na zip,  uvnitř  kapsička na zip na zadní stěně kabelky a 2 malé otevřené kapsičky na mobil na přední straně.

  • Ruksak Butterfly žlutý

    Ruksak Butterfly žlutý

    Koupit Ruksak Butterfly žlutý

    Designový RETRO ruksak, praktický pro běžné nošení, výlety a další nejen sportovní aktivity. Kolekce kvalitních látkových retro batohů, které jsou dostupné ve více barevných kombinacích a našly si již nejednoho zákazníka. Barevná látka je designově doplněna hnědými doplňky (držadlo, zapánací přesky, obruby a ramenní popruhy) v imitaci kůže. I vy oceníte prostor hlavní kapsy a dvěma malými venkovními kapsami na běžné drobnosti, které potřebujete mít po ruce. Hlavní kapsa se zavírá stahovací tkanicí a „víkem“ na přasku. Na přesku se přiklápějí a zavírají i dvě malé přední kapsy. Batoh se skvěle nosí i díky nastavitelným ramenním popruhům.

  • Kabelka Morgan – béžová

    Kabelka Morgan - béžová

    Koupit Kabelka Morgan - béžová

    Elegantní britská dámská kabelka Morgan vhodná k nošení přes rameno i v ruce, uzavíratelný hlavní prostor na zip a čtyři zapínací kapsy na zip – uvnitř, dvě po stranách na čelní straně a jedna na zadní vnější straně. Praktická kabelka rozměru 40×30 cm pro každý den.

  • Pierre Cardin ALO – modročerná

    Pierre Cardin ALO - modročerná

    Koupit Pierre Cardin ALO - modročerná

    Luxusní kabelka od módní značky Pierre Cardin. Nádherná kabelka s designovým uchycením držadel a decentním logem značky ve zlatém rámečku na čelní straně a zapínací kapsou na zadní straně. Kabelku lze nosit jak v ruce, tak přes rameno, součástí je odnímatelný ramenní popruh. Uvnitř je zapínací kapsa na zip a další menší odkládací kapsičky, například na mobilní telefon. Luxusní kabelka v zajímavém designu pro každodenní elegantní, a přitom originální styl.

  • Pierre Cardin Classic Blue

    Pierre Cardin Classic Blue

    Koupit Pierre Cardin Classic Blue

    Luxusní kabelka od módní značky Pierre Cardin. Nádherná kabelka s designovými pásky a decentním logem značky ve zlatém rámečku na čelní straně a zapínací kapsou na zadní straně. Kabelka s dlouhými držadly pro nošení přes rameno. Uvnitř je zapínací kapsa na zip a další menší odkládací kapsičky, například na mobilní telefon. Luxusní kabelka v modré barvě pro každodenní elegantní, a přitom originální styl.

  • Crossbody Little Dog růžové

    Crossbody Little Dog růžové

    Koupit Crossbody Little Dog růžové

    Originální crossbody – menší taška přes rameno ideální pro každodenní využití. Syntetická kůže v sytých barvách s originální výšivkou na motiv LITTLE DOG je velmi kvalitně zpracovaná. Ideální na volný čas, výlety i na každodenní pohodlné nošení.

  • Fashion Only Hobo Navy

    Fashion Only Hobo Navy

    Koupit Fashion Only Hobo Navy

    Stylová britská kabelka HOBO ze syntetické kůže v elegantním designu pro každý den. Taška je velmi prostorná a praktická, interiér kabelky obsahuje několik odkládacích prostor včetně kapsičky na mobil a kapsy na zip. Lze nosit v ruce i přes rameno. Součástí je odnímatelný ramenní popruh. Skvělá designová kabelka pro Váš originální outfit. Barva „navy“ – temně modrá.

  • Kabelka Joy – modrá

    Kabelka Joy - modrá

    Koupit Kabelka Joy - modrá

    Elegantní britská dámská kabelka Joy vhodná k nošení přes rameno i v ruce, uzavíratelný hlavní prostor na zip a čtyři zapínací kapsy na zip – uvnitř, dvě po stranách na čelní straně a jedna na zadní vnější straně. Praktická kabelka rozměru 40×30 cm pro každý den.

  • Kabelka Butterfly – sv.modrá

    Kabelka Butterfly - sv.modrá

    Koupit Kabelka Butterfly - sv.modrá

    Nádherná kabelka do ruky s jarním motivem motýlků. Příjemný a kvalitní materiál, uvnitř zapínací kapsa na zip. Stylová kabelka nejen pro volný čas.

  • Stylová mincovka Vogue Style

    Stylová mincovka Vogue Style

    Koupit Stylová mincovka Vogue Style

    Stylová malá peněženka na mince s originálním potiskem ve stylu módních magazínů. Překáží Vám drobné? Teď to můžete vyřešit stylově.

  • Filcová EKO taška Cats on Roof

    Filcová EKO taška Cats on Roof

    Koupit Filcová EKO taška Cats on Roof

    Designová filcová taška z EKO materiálů, originální a populární motiv s kočičkami. Lehká taška typu „šopovka“ nejen pro nákupy a volný čas. Velký vnitřní prostor uzavíratelný na zip. S touto kabelkou rozhodně vystoupíte z davu.

  • Borse Milano Loreta – černá

    Borse Milano Loreta - černá

    Koupit Borse Milano Loreta - černá

    Stylová italská kabelka BORSE MILANO LORETA je kabelka klasického oblíbeného tvaru vhodná především pro nošení v ruce, ale díky přídavnému popruhu lze také nosit přes rameno. Kabelka je praktická, má dostatečnou šířku i hloubku, uvnitř kapsa na zip a odkládací kapsy například na mobilní telefon, interiér kabelky nabízí hodně prostoru na Vaše věci. Kabelka LORETA má navíc přídavnou zapínací kapsičku, kterou lze využít například i jako peněženku nebo příruční kapsičku. Moderní praktická kabelka pro každodenní nošení.

  • Fashion Only Brown Shopper

    Fashion Only Brown Shopper

    Koupit Fashion Only Brown Shopper

    Stylová kabelka typu shopper dokonale potrhne Váš moderní městský outfit. Tato prostorná kabelka má kapsu na zip uvnitř i na zadní straně vnější části, uvnitř se nachází také několik dalších praktických kapsiček. Kabelka je z kvalitní syntetické kůže a vzhledem k nastavitelným držadlům se dá nosit jak v ruce, tak přes rameno. Velmi moderní, oblíbený a praktický tvar.

  • Crossbody Owl Love – modré

    Crossbody Owl Love - modré

    Koupit Crossbody Owl Love - modré

    Originální crossbody – menší taška přes rameno ideální pro každodenní využití. Syntetická kůže v sytých barvách s originální výšivkou na motiv soviček je velmi kvalitně zpracovaná. Ideální na volný čas, výlety i na každodenní pohodlné nošení.

  • Ruksak Dot Mania modrý

    Ruksak Dot Mania modrý

    Koupit Ruksak Dot Mania modrý

    Designový RETRO ruksak, praktický pro běžné nošení, výlety a další nejen sportovní aktivity. DOT MANIA, je kolekce kvalitních  látkových retro batohů, které jsou dostupné ve více barevných kombinacích a našly si již nejednoho zákazníka. Barevná látka je designově doplněna hnědými doplňky (držadlo, zapánací přesky, obruby a ramenní popruhy) v imitaci kůže. I vy oceníte prostor hlavní kapsy a dvěma malými venkovními kapsami na běžné drobnosti, které potřebujete mít po ruce. Hlavní kapsa se zavírá stahovací tkanicí a „víkem“ na přasku. Na přesku se přiklápějí a zavírají i dvě malé přední kapsy. Batoh se skvěle nosí i díky nastavitelným ramenním popruhům.  

  • Kabelka Dog Mania – modrá

    Kabelka Dog Mania - modrá

    Koupit Kabelka Dog Mania - modrá

    Nádherná kabelka do ruky s motivem pejsků. Příjemný a kvalitní materiál, uvnitř zapínací kapsa na zip. Stylová kabelka nejen pro volný čas.

  • Filcová Kabelka Modern Lovely Cat

    Filcová Kabelka Modern Lovely Cat

    Koupit Filcová Kabelka Modern Lovely Cat

    BESTSELLER – svým elegantním moderním tvarem patří k nejoblíbenějším kouskům. V kombinaci s trendy plstěným materiálem a výšivkou se tato kabelka stává luxusním doplňkem pro každou ženu. Elegantní tvar nabízí prostor na dokumenty A4. Kabelku lze nosit v ruce nebo přes rameno díky odnímatelnému popruhu v nastavitelné délce až 125 cm. Uvnitř je kapsa na doklady uzavíratelná zipem a kapsa na mobil. Kvalitní filcové kabelky vždy potrhnou osobnost její majitelky.

  • Taška U.S. POLO – modrá

    Taška U.S. POLO - modrá

    Koupit Taška U.S. POLO - modrá

    Krásná taška americké značky U.S.POLO v zajímavé kombinaci modré a bílé barvy. Kabelka má na čelní straně typický znak koňského pola a decentní přívěsek. Kabelka je zapínatelná, uvnitř je kapsa na zip. Lze nosit v ruce i přes rameno. Oblíbený poddajný a praktický tvar. Značková kabelka klasického typu tvaru v neotřelém designu pro každý den.

  • Filcová kabelka Dogs on Grey

    Filcová kabelka Dogs on Grey

    Koupit Filcová kabelka Dogs on Grey

    BESTSELLER – svým elegantním moderním tvarem patří k nejoblíbenějším kouskům. V kombinaci s trendy plstěným materiálem a výšivkou se tato kabelka stává luxusním doplňkem pro každou ženu. Elegantní tvar nabízí prostor na dokumenty A4. Kabelku lze nosit v ruce nebo přes rameno díky odnímatelnému popruhu v nastavitelné délce až 125 cm. Kabelka je zavíratelná na zip. Kvalitní filcové kabelky vždy potrhnou osobnost její majitelky.

  • Fashion Only Office – hnědá

    Fashion Only Office - hnědá

    Koupit Fashion Only Office - hnědá

    Elegantní britská dámská kabelka (nejen) do kanceláře. Pevný tvar a prostorný interiér s několika kapsami a odkládacími prostory, kabelku lze nosti v ruce i přes rameno, součástí je odnímatelný ramenní popruh.

  • Kabelka April – šedá

    Kabelka April - šedá

    Koupit Kabelka April - šedá

    Elegantní britská dámská kabelka April vhodná k nošení přes rameno i v ruce, uzavíratelný hlavní prostor na zip a čtyři zapínací kapsy na zip – uvnitř, dvě po stranách na čelní straně a jedna na zadní vnější straně. Praktická kabelka rozměru 40×30 cm pro každý den.